Over ons

ONZE DIENSTEN

Email ons:

Info@eder-electro.nl

Bel ons:

+31(0)6 218 747 12

+31(0)6 218 747 13

Alles

OP HET GEBIED VAN ELEKTROTECHNIEK!

WIE WIJ ZIJN


Eder electro is een jong en dynamisch bedrijf dat zich bezig houdt op het gebied van de elektrotechniek. Het bedrijf is in 2007 opgericht door Edwin Robben en Eric van den Hoven en is gevestigd in Udenhout, Noord-Brabant. Met een team van acht ervaren monteurs is Eder electro hoofdzakelijk actief in Tilburg en omstreken, maar ook daarbuiten. Tevens leiden wij als Erkend leerbedrijf vakmensen op. Ons werkterrein kent veel variatie: van nieuwbouwprojecten tot verbouwingen van woonhuizen, villa's, kantoorpanden en restaurants.

Voor opdrachten in zowel binnen- en buitenland kunt u bij ons terecht. Eerdere opdrachten brachten ons naar de Zeeuwse kust, de Zuidas in Amsterdam en naar vakantieparken in onder meer BelgiĆ« en Duitsland. Hiernaast heeft Eder electro in Oostenrijk bijgedragen aan de bouw van luxueuze apartementen. 


Bij Eder electro wordt er dagelijks geprofiteerd van de korte lijnen tussen de werkvloer en de directie, die waar mogelijk zelf de handen uit de mouwen steekt. Met deze instelling maken wij het verschil.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

WAAROM ONS KIEZEN


Sinds de oprichting in 2007 hebben wij een ruim klantennetwerk opgedaan in zowel Nederland als in het buitenland. Met de ervaring die wij de afgelopen 13 jaar en tevens de jaren daarvoor hebben opgedaan, kunnen wij u door middel van onze specialistische kennis en onze veelzijdige werknemers helpen om uw verbouwing, renovatie of andere klus te realiseren op de manier waarop u dat voor ogen heeft. 


Daarnaast werken wij volgens de huidge wetgeving en onderhouden wij als klein bedrijf zijnde nauwe banden met onze opdrachtgevers, werknemers en leveranciers.


Met een scala aan tevreden klanten en ruim 25 jaar ervaring zijn wij er zeker van dat wij u van dienst kunnen zijn!Email ons:

Info@eder-electro.nl

Bel ons: +31(0)6 218 747 12

   +31(0)6 218 747 13